Onsdag

Då var onsdagen snart över och det är en dag närmre sportlovet. Dagen har faktiskt gått rätt fort, föreläsningen om droger och alkohol som var på förmiddagen var ändå rätt intressant. Mest för att föreläsaren var bra och framför allt rolig, hade väl förväntat mig en föreläsare som bara berättade om hur dåligt droger och alkohol är, ja sånt som man redan vet. Men han fångade verkligen publikens intresse och det var roligt att lyssna på!
 
Efter skolan åkte jag till stallet och jag hann göra riktigt mycket där idag, först gjorde jag klart allt som skulle göras och sedan gick jag en liten stund med Peppe på ridbanan. Det är ju så himla halt ute just nu när snön håller på att försvinna. Medan jag väntade på att mamma skulle komma städade jag lite bland mina saker i sadelkammaren och smörjde en hel del saker. Så jag tycker jag har varit ganska effektiv idag ändå! 
 
Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av PLL och sedan sova! 
 
Världens finaste häst ♥ Foto: Alice Olander



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin