Pluggkväll

Äntligen några minuter över till bloggen, idag har jag haft fullt upp. Först skolan till 15.40, sedan en snabbis till stallet och nu under kvällen har jag ägnat min tid åt att plugga. Dom kommande tre dagarna, alltså tisdag-torsdag har jag tre prov och en redovisning. Att jag inte är klar med redovisningen och knappt från någon tid alls till att träna in den än är en annan femma. Får försöka göra mitt bästa ändå. 
 
Annars har det varit en ganska lugn dag idag, en redovisning är bortgjord och jag har även lämnat in en uppsats så två saker mindre. Det blev bara en snabb sväng till stallet idag, jag gjorde bara klart allt och sedan for jag hem igen. Blev aldrig någon promenad för Peppes del idag, det får helt enkelt bli imorgon om det finns någon tid över! 
 
Nu ska jag fortsätta plugga en stund, och sedan kallar sängen! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin