Resultat

Kan bara börja med att säga att jag aldrig har frusit så brutalt mycket på en tävling, som jag har gjort idag. Tävlade i min kingslandväst av den anledningen att jag inte ville ta av den eftersom jag antagligen hade frusit ihjäl då. Saknar sommaren...
 
LD, 0 fel
Alltså framridningen till den här klassen, herregud. Vi hade missat tiden helt (haha) och jag hann bara hoppa fram två språng. Jag startade först, så jag galopperade omkring i ridhuset medan dom höjde hindrena. När jag väl hoppade banan var han huuur fin som helst verkligen. Inga sparkar, och han väntade bra på varenda hinder. Jättefin och stabil uppvärmningsklass och allt kändes enkelt!
 
LC, 0+0 fel, 2a
Till den här klassen hade jag hunnit rida fram betydligt bättre. Fick klockrena språng på framhoppningen och gick in på banan med grym känsla. Grundomgången gick lika bra som i första klassen, han väntade fint och vi fick bra språng. I omhoppningen blev han lite för lydig och vi tappade flytet i svängarna. Själva vägarna var korta, men vi kom i backläge i varje sväng. Jag är fortfarande inte riktigt van vid att tävla på pelhamet, så det blir lätt lite för mycket handbroms. Hittar väl känslan senare hoppas jag! Missade vinsten med någon sekund vilket känns lite surt, min vinnarskalle tar över lite ibland. Men jag är otroligt nöjd med min fina ponny som har skött sig jättebra, nolla i båda klasserna när jag för två veckor sen knappt kunde rida honom!
 
Tyärr kommer det inga filmer eftersom både filmkameran och min mobil var stendöda, hoppas ni överlever ändå!
 
 



Kommentarer
Postat av: L

Stort grattis! Vad duktiga Ni är.

2014-02-14 @ 23:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin