Söndag

Tänkte skriva god morgon tills jag insåg att klockan är 12 och att jag redan har ätit lunch, haha.
Imorse vaknade jag upp med en ond hals, inte bra. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Det är dock bättre nu! Sedan jag klev upp har jag pluggat, det går dock lite segt då min koncentrationsförmåga är lika med 0 just nu. Andra saker lockar mer. Men ska iallafall plugga fram till jag åker till stallet. 
 
Hur jag ska ta mig till stallet är ett annat problem. Är lite osäker på bussarna som går idag och jag vill inte riskera att hamna i Hörnefors. Antingen väntar jag på att mamma kommer hem eller om jag liftar med någon.
 
Senare idag kommer eventuellt Andrea Waller och kollar hur Peppes sadel ligger, det var ett tag sedan vi kollade den och han har troligtvis även musklat på sig lite sedan dess. Lika bra att göra en check innan vi börjar träna honom hårdare igen! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin