Styrkor och svagheter i ridningen

Styrkor:
 
- Jag är ganska lugn som ryttare, jag har en lugn och helt okej sits enligt mig själv. Är inte så "flaxig" i mina rörelser utan ganska still. 
- Jag har en ganska bra balans, har iallafall inte hittills flygit av när Peppe kört rodeo. Peppar peppar. 
- Är noga med att berömma hästen när den gjort något bra, klappar om den även om jag inte alls är nöjd med t.ex en tävlingsrunda. 
 
Svagheter:
 
- Min blick är väldigt dålig, jag har en förmåga att kolla ner på hästen istället för rakt fram. Det har dock blivit mycket bättre! 
- Mitt tålamod är verkligen jättedåligt, om något går fel blir jag sur på 5 sekunder. Det brukar dock gå över ganska fort efter att jag gjort halt och räknat till 10. 
- Har lätt för att lägga omkull mina händer, men det börjar också bli bättre. 
- Jag har enorma krav på mig själv. Har svårt att se det jag gör bra, brukar bara se det dåliga i allt.
 
 



Kommentarer
Postat av: Olivia Gustavsson

jag har också dåligt tålamod men jag tror det har lite o göra med att man har för höga krav. Vill att det ska gå bra hela tiden ;)

2014-02-01 @ 14:49:16
URL: http://oliiviiagustavsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin