Svar på frågestunden del 1

Står du i det stallet som emma stenman stod i förut med sina hästar? ett travstall litet
 
Svar: Ja det gör jag. 
 
Kan ni skriva ett inlägg var om vilka tränare ni tränar för?

Svar: Jag tränar för Kerstin Martinsson, Micke Schultz och Emma Emanuelsson. Men om ni vill kan jag skriva ett inlägg och skriva lite mer vad jag tycker om dom?
 
Vilka är era förebilder?

Svar: Inom ridningen helt klart Luciana Diniz. Hon rider hur bra som helst och man ser verkligen hur mycket hon tycker om sina hästar. Det är alltid lika kul att se när hon rider, fler världscup ryttare borde ta efter henne! 
 


Varför började ni blogga tillsammans?

Svar: Jag vet egentligen inte, det blev bara så! :)
 
Skulle ni hellst vilja ha era hästar som ni har nu eller någon ni har haft tidigare?:)
 
Svar: Jättesvår fråga, jag trivs jättebra med Peppe och han är en jättefin häst. Dock saknar jag Tristan och hade gärna ridit honom mitt ponnyår ut. Men jag kan faktiskt inte välja mellan dom, båda är otroligt fina på olika sätt! 
 
Finaste ponnyn och storhästen ni ridit som inte var eran egen? :)
 
Svar: Finaste ponnyn är nog Munsboro Tuite som jag red till försäljning för ett antal år sedan eller Dinie som jag red en vecka i somras. Finaste storhästen är nog Emma. Har egentligen inte ridit så många hästar som inte varit mina, inte vad jag kan minnas iallafall! 
 
Tuttis - Dinie - Emma



Kommentarer
Postat av: L

Tycker absolut att det hade varit spännande att läsa mer om Era tränare :).

2014-02-14 @ 00:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin