Svar på kommentar

 
Svar: Jag har medvetet valt att inte lägga ut allt på bloggen, då folk börjar spekulera väldigt mycket utan att veta hela historien. Det är väldigt typiskt att det kommer så kallade "experter" som tror sig känna min häst bättre än jag efter att ha sett honom ridas en gång. De säger något till någon annan, som i sin tur överdriver lite mer, och sen är snacket igång.
 
Ponnyn är kollad, både benen och ryggen. Jag tror att det är ett samband mellan att sadeln inte låg helt 100, och att jag sätter honom mer på bakdelen nu än jag gjorde innan. Under utomhussäsongen fick han mest hoppa på fart, men det är slut på det nu. Han försöker helt enkelt komma undan arbetet, för han sparkar inte när jag låter honom springa. Sen är han även väldigt taggad, men blir lugnare för varje gång vi hoppar!
 
Som Micke sa idag "han går så klockrent att han nästan inte kan ha ont". Kryckan har fått jättemycket beröm för sitt soänstiga steg och mjuka gångarter. Micke sa även att det blir en maktkamp mellan oss, jag måste visa "vem som är bitchen" som han själv sa!
 
Jag tror att Kryckan kommer att ha lagt av med det här om någon månad! 



Kommentarer
Postat av: maria

Nu försökte jag inte att vara expert. Ni ville ju ha frågor, ta det bra ist för att hugga emot.

2014-02-09 @ 11:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin