Torsdag

Sitter på skolan just nu och har precis haft matteprov. Det kändes ändå ganska bra, hoppas på resultatet blir godkänt också! Har ingen mer lektion idag utan det är någon utbildningsmässa nu på eftermiddagen, Agnes som var där på förmiddagen sa att det var ovärt så vi får väl se. Bara dom bjuder på godis så är jag nöjd, dessutom får vi sluta tidigare, tummen upp! 
 
Direkt efter skolan ska jag en sväng till tandläkaren, tror det bara var en vanlig undersökning så det går nog ganska snabbt. Efter tandläkaren ska jag vidare mot stallet, ska göra klart allt och sedan gå en sväng med Peppe så han får röra på sig efter gårdagens träning!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin