11 januari

Idag har jag varit igång egentligen hela dagen och det känns som jag har gjort jättemycket, även om det kanske inte riktigt är så. Ni vet känslan. Jag åkte till stallet efter lunch och red Peppe i snöstormen, inte det roligaste men det det gick helt okej förutom att det klubbade under hovarna och hans ena bettskiva åkte in i munnen, vilket gjorde att han inte lyssnade så bra. Slalomglasögonen räddade dock ridturen! 
 
Kom hem från stallet ganska sent och sedan dess har jag bara suttit vid datorn och fixat lite saker. Nu ska jag fortsätta rensa lite i mitt rum och sedan lägga mig i sängen och se någon film!
Lovar att det blir bättre uppdatering här på bloggen imorgon!
 



Kommentarer
Postat av: Henna

Fin bild!

2014-01-12 @ 12:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin