Andra träningen

Vet inte vad som finns att säga, men det var mycket bättre än i onsdags då jag inte kunde styra på hindrena för han var så stökig. När jag travade fram så var han väldigt fin, men jag var bestämd från första steget att han skulle lyssna på mig i precis varje steg. Inga undnantag. I galoppen red jag likadant, och det ledde till att han inte sparkade en enda gång innan vi började hoppa! Galet najs var det!
 
I själva hoppningen så sparkade han ganska mycket mellan hindrena, samt att han överhoppade sig en del och drog iväg. Känslan när man rider mot en serie där två av hindrena ligger på kanske en meter, och hästen bara tar bettet och springer. Kom några gånger på den höjden, sen fick han ge sig eftersom han inte är helt igång.
 
Vi har många misstankar om vad som kan vara fel. Mamma ska ringa till Andrea Waller i veckan för att checka sadeln ännu en gång, annars är vi inne på att han är tjock och att sadeln inte ligger 100 pga det. Sussi tror att det beror på att jag sitter långt bak i sadeln, och det kan det också vara. Jag blir så förvirraddddd....
 
"Den är bara allmänt missnöjd", "Le och låtsas att solen skiner", haha min tränare är bäst:) en liten film på hans charmiga sparkar finns på min instagram om någon vill kolla..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin