Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer idag. Jag skrev ju förut att jag hade tänkt rida en sväng men det var så himla kallt, nästan -18 grader, så det fick bli en vilodag för Peppe istället. Jag och mamma fixade bara klart allt i stallet innan vi åkte hem igen. Nu är jag hemma och ska bara kolla på sändningen från världscupen på svtplay som var tidigare idag innan jag gör klart det sista i rummet. Känns underbart att det snart äntligen är klart och jag tycker det blev riktigt bra ändå! 
 
Ett smakprov från idag, ska bara redigera bilderna lite och sen kommer dom ut här senare under kvällen! 
 



Kommentarer
Postat av: Jenny

Visst bor din pappa uppe i Boden? Är dina föräldrar skilda eller bor dom bara på olika ställen för att din pappa håller på med trav? :)

2014-01-21 @ 21:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin