Äntligen hemma

Idag har jag hållit igång hela dagen. Först jobbade jag från sju till fyra, vilket gick bara bra även om man lackade ur lite på hästarna när dom inte gjorde som jag ville vid intaget osv. Mitt välkända tålamod :')
 
Sen ganska direkt for jag till stallet. Men det visade sig att Kryckan var svullen i en körtel, och hade liiiiite feber så det blev bara en kort promenad i skogen för honom. Det är helt otroligt vilken jävla otur både jag och Linda har med våra hästar. Helt stört verkligen. Hoppas det vänder snart!
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på världscupen som jag missade när jag jobbade. Kanske slänger in nått till inlägg om jag orkar.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin