Blir så trött och frustrerad

Idag var en sådan dag när jag inte hade så bra tålamod med Kryckan. Jag brukar vara ganska bra på att ta ett djupt andetag och försöka igen. Men just idag sket det sig med det. Han är så jävlig att rida just nu att det är svårt att förklara. Men det konstiga är att han bara gör så i ridhuset, det händer väldigt, väldigt sällan hemma när jag till exempel rider i skogen.
 
Kryckan är en så vansinnigt fin ponny med många jättefina kvalitéer, det är så synd att han har börjat med detta. Jag saknar den ponnyn jag hade i somras som studsade runt banor på 1.10 hur enkelt som helst, den ponnyn sparkade aldrig utan bara hoppade helt okomplicetat.
 
Det enda jag kan göra är att fortsätta. Göra halt, blunda, räkna till 10, 
 
Kan inte den här svackan bara vara över snart? För detta är verkligen inte roligt. Vet inte varför jag publicerar detta, men så här är det just nu iallafall.
 
 
 



Kommentarer
Postat av: L

Du skall se att det snart vänder för Er :)!

2014-02-01 @ 00:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin