En bra blogg enligt mig

För att jag ska fastna för en blogg och fortsätta läsa den, utgår jag ifrån ett par saker, eller "krav" skulle man även kunna kalla det. Först och främst ska bloggen vara seriös, inte ha massor av smilysar efter varje mening, inte använda sig av allt för många slangord och inte heller ha stavfel efter stavfel. Tänkte ta och skriva om ett par punkter som jag tycker är viktiga. 
 
• Designen. Header och design är det första intrycket jag får när jag går in på en blogg. Personligen tycker jag att det är mycket trevligare att klicka in på en blogg med välgjord header. En ljus och stilren header och design fungerar för det mesta! 
 
• Välskrivna och varierade inlägg. Skulle nog säga att andra intrycket av bloggen är hur inläggen är skrivna och uppbygda. Jag tycker om att läsa bloggar med välskrivna och varierade inlägg, en sak jag själv måste bli bättre på. Tycker också att det är viktigt att använda bilder med kvalité. En blogg med bara mobilbilder kan bli tråkig, men blandat är dock bäst!
 
• Uppdateringen. En till sak jag tycker är viktig är uppdateringen, jag tycker man ska skriva minst 3 inlägg per dag. Jag vill gärna ha nya inlägg när jag klickar in på en blogg, det blir ganska tråkigt med en blogg som bara skriver något enstaka inlägg per dag. Men alla har ju mindre bra dagar/perioder också.
 
Vad är en bra blogg enligt er? Skulle vara kul att höra! :)
 



Kommentarer
Postat av: Elsa

Jag har inte några speciells krav på mitt eget bloggande, det ska vara roligt, bloggen ska vara ett ställe där jag kan skriva av mig om det behövs, dela med mig av mina åsikter och skriva för att jag tycker det är roligt. Så är det någon dag där jag inte har något att skriva eller inte känner för det så struntar jag i det, forcerade inlägg blir ändå nästa aldrig bra ;)

2014-01-30 @ 13:21:19
URL: http://eventingbyelsa.blogg.se
Postat av: Aida

Jag satsar mer på att få upp ett bra inlägg om dagen. Med en bra bild, istället för massa skitinlägg flera gånger om dagen. Vill att min blogg ska vara fin :)

2014-02-01 @ 17:46:50
URL: http://www.aidalazarian.blogg.se
Postat av: Emma Grann Fotografi

Fina bilder!

2014-02-01 @ 17:53:23
URL: http://emmagrannfotografi.blogg.se/
Postat av: H A N N A ♥

Jag tycker mellan 2-4 inlägg om dagen, snygg design och såklart inläggen. Ska vara inspirerande och roligt att kolla in! :D

2014-02-01 @ 17:53:50
URL: http://hannizon.se
Postat av: Fani Ahl

Brukar inte bry mig så väldigt mycket om designen, det är ju många som är riktigt hemska på att göra den men skriver asbra :o
Sen är det alltid kul att läsa mycket inlägg, men det ska faktiskt stå något i dem, och gärna vara något man kan kommentera. Så inlägg som "Min outfit, Jag tråkar i skolan" osv skrämmer bort mig, speciellt om det är 2-7 sånna inlägg om dagen u.u

2014-02-01 @ 18:02:51
URL: http://faniahl.blogg.se
Postat av: Ingrid

för mig är en bra blogg en foto-blogg med bra bilder (2-5 per inlägg) fotade av sig själv (och verkligen inte iphone egopics), inte så lång text (eller ingen alls) och ett BRA inlägg om dagen istället för bara ett slarvigt inlägg: "heej bloggisen nu är jag i skolan. Ska snart jobba med SO, kanske skriver något i kväll! pussisar och kramisarr <3".
Välgjorda inlägg, bra bilder, kort text och inte vardag. Typ fotoblogg haha!

2014-02-01 @ 18:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin