Hej jag lever haha....

Igår efter skolan for jag och pappa in på hippo med Kryckan och red lite. Det gick allt annat än bra. Han var hur pigg som helst och sparkade mycket i galoppen, samtidigt som han var väldigt på och bara ville springa. I traven var han iallafall riktigt fin, det är väl för mycket energi i han fortfarande antar jag...
 
Stressade hem och for vidare på Stiftelsen konsert.  Den var helt okej även om jag inte brukar lyssna på dom annars!
 
Efter det drog vi hem till Alicia och var där ett tag. Sjukaste var när jag och David skulle ta bussen hem, och lyckades missa den med kanske 10 meter. Vi gick in till stan och stod och väntade på nästa buss hur länge som helst. Vi höll på att frysa ihjäl. Älska nattbussar.
 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba. Galet drygt, men jag får pengar för det så jag klagar inte haha..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin