Just nu: världscupen

Just nu ligger jag i sängen och kollar på världscupen som jag råkade missa tidigare idag. Som sällskap har jag en skål med glass så sämre söndagskväll har jag haft! Blir dock så himla tävlingssugen av att se alla super fina hästar! 
 
Eftersom vi ställde in banträningen idag bestämde jag mig för att bara ta en lugn hemma-dag. Största delen av dagen har jag faktiskt spenderat i sängen med datorn. Men sånt kan vara skönt ibland också! I eftermiddags var vi till stallet en sväng, tog in Peppe från hagen och fixade iordning honom. Han låg fortfarande lite högt i temp så i veckan får han bara ta det lugnt! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin