Croné is back

Tänkte att jag skulle börja blogga igen., behövde den här lilla pausen på kanske en och en halv dag... Men från och med nu så kommer jag att hålla Kryckan och allt runt honom, utanför bloggen. Vill inte ha några frågor om honom, för jag har ändå inga svar att ge.
 
Juste, igår provjobbade jag på hippo. Får se hur jag ska göra med det där, men allt för pengar eller hur är det man säger? Kvällen spenderades med Alicia, Minna och Bellan. Vi köpte naturgodis och såg någon film som jag har glömt vad den heter. Skönt att tänka på något annat en stund...
 
 



Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej! Ta nu inte detta på fel sätt, för det är inte menat som något dumt, tycker du och Kryckan är ett superfint ekipage! Men är det inte lättare om du berättar vad som hänt tänkte jag? Jag menar i denna stad är det ju känt att hästfolket gärna spekulerar och det börjar cirkulera rykten, du vet hur det är. Hejar på er och hoppas att Kryckan blir bättre vad det nu är som har hänt! Kramar

2014-01-05 @ 16:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin