Mer än nöjd över träningen!

Träningen idag gick sååå bra, Peppe var jättefin och jag hade en grym känsla. Måste nästan säga att det var vår bästa träning hittills! Vi hoppade lite högre hinder idag än vad vi gjort tidigare, innan har vi mest hoppat hinder under 1 meter för att skynda långsamt. Men idag hoppade vi iallafall runt 110-120, bara jag rider ordentligt och rätt hoppar han hur bra som helst. Bara han får mer styrka och muskler tror jag det här kommer bli super! Han är så fin min lilla Peppe ♥
 
Nedanför ser ni filmen från idag, hamnade i mellanläge och tryckte av honom lite väl stort på en oxer så han rev bakbommen. Annars är jag riktigt nöjd, både över min och Peppes insats! 
 



Kommentarer
Postat av: Isabella Bergh

Va fin han är Linda! :D

Svar: Tack! :D
Agnes och Linda

2014-01-22 @ 23:14:07
URL: http://isabellabergh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin