Nöjd med träningen!

Måste börja med att säga att jag är riktigt, riktigt nöjd över träningen idag. Peppe var mycket piggare idag än träningen i onsdags, troligtvis var han seg för att han har stått och frysit i hagen och spenderat massa energi på det. Men nu har han fått ett tjockare täcke så förhoppningsvis ska han inte frysa nu! 
 
Träningen började dock inte på bästa sätt, jag och mamma tabbade oss lite och trodde att träningen började 18.45 när den egentligen började 1 timme tidigare. Otroligt klantigt, ja. Men det löste sig på ett bra sätt ändå! 
 
Själva träningen gick riktigt bra, han skötte sig bra och försökte verkligen göra rätt. Han är så himla ärlig! Jag måste dock börja jobba mycket med att flytta honom för skänkeln, för det är något som han inte lyssnar ett dugg på. Men så fort det kommer till hinder så visar han vilken stjärna han är. Även om vi inte hoppade några höjder idag är jag ändå riktigt nöjd, Peppe var sig själv och allt kändes bra. 
 
Mamma filmade lite men självklart kom inte den bättre rundan med på film. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin