Och då blev det vinter igen

Nu har vintern äntligen kommit till Umeå, någon månad senare än vad den brukar kan man lugnt säga. Även om jag inte gillar snö och kyla så är det betydligt mycket bättre än regn, lera och mörker. Hoppas verkligen att snön är här för att stanna resten av vintern nu! 
 
Vad händer idag då? 
 
Om en liten stund ska jag åka till stallet. Peppe ska ridas ut en sväng idag hade jag tänkt, planen är att rida lite lätt i alla gångarter, vanlig motion bara. När jag kommer hem ska jag fortsätta rensa i mitt rum, förstår inte ens hur jag kan ha så mycket saker som jag har.. Det kommer antagligen ta hela kvällen om jag vill bli klar någon gång. 
 
Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi senare under dagen!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin