Onsdag

Klockan är lite över 8 och jag har precis ätit middag, det blev tacos idag och det var så underbart gott. Går nästan inte att beskriva. Innan middagen hann jag med att springa en stund på bandet, det gick faktiskt bra och nu ska jag verkligen försöka komma igång med träningen, måste bara hitta lite motivation först! 
 
Efter skolan åkte jag till stallet, gjorde klart allt och sedan fick Peppe röra lite på sig. Han hade fortfarande feber men var inte alls hängig så jag gick med honom en sväng och sedan longerade jag honom i skritt på ridbanan. Alltså inte något ansträngande men han fick iallafall röra på sig, bättre än inget som man brukar säga! 
 
Indy LA, Lycksele 2009



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin