Pigg och glad

Eller hur var det nu.. Kan väl inte direkt säga att jag känner mig speciellt fräsch efter att bara ha sovit ett par enstaka timmar nu på morgonsidan. Blir en tidig kväll ikväll helt enkelt! Man åker utomlands för att vila upp sig men är ändå lika siten när man kommer hem haha. 
 
Om en stund ska jag börja ta tag i livet och åka till stallet. Måste dock åka till stallet där vi stod förut och hämta ett par saker innan vi åker vidare till nästa stall. Peppe ska stå kvar i stallet han står i just nu så länge. Blir bara lite jobbigt att ta sig dit då det är ganska lugnt men annars blir det nog bra!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin