Prov och dålig träning

Jag har inte bloggat sen igår mitt på dagen, vilket endast har berott på att jag har haft en liten nere-period osv. Men nu ska jag försöka komma tillbaka igen...
 
Gårdagens träning, jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag har aldrig behövt styra in i väggen så många gånger under bara en timme, för annars hade jag verkligen inte fått stopp på honom. Han sparkade STORA sparkar, satt löst väldigt många gånger. När jag väl lyckades styra honom på en linje med 4 hinder och kanske 3 språng mellan, så for han iväg och fick knappt plats på sista avståndet. Och efter serien så for han iväg och det tog några varv på volten innan jag fick stopp. Var så förbannad och nära bristningsgränsen igår så ni förstår inte...
 
Som ni kanske märker så är jag inne i min första svacka med Kryckan. Själva hindrena är inget problem, men han kokar över i huvudet och allt blir för mycket. Han tycker att det är för roligt helt enkelt, det känns när man styr på hindrena. Han ska träna imorgon också, ju mer hinder desto bättre.
 
Idag ska jag ut och skritta honom barbacka en sväng bara så att han får röra på sig.
 
 
Idag har varit en dålig dag. Ekonomiprovet vill jag inte ens prata om. Det var äcklig lunch så jag och Alicia gick in till stan och åt på Utopia. Grekisk sallad är det bästa som finns!
 
 



Kommentarer
Postat av: -

vad har du för säkerhetsväst? :)

2014-01-23 @ 17:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin