Seg dag

Idag har det varit en riktigt seg dag, kan lova att det inte hör till vanligheterna. Brukar annars ha fullt upp. Framför allt var skolan väldigt seg idag, vi hade många långa lektioner och jag var där till halv 5-tiden. Sedan jag kom hem har jag inte gjort något av värde. 
 
Är på ett riktigt blogghumör just nu men har dock det lilla problemet att det står helt still i huvudet. Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om, typiskt när man har världens blogglust.
 
Imorgon kommer det dock bli en bättre och roligare dag, börjar dagen med sovmorgon och avslutar med hoppträning. Det kan inte bli så mycket bättre en vanlig vardag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin