Söndag

Nu sitter jag och pluggar ekonomi eftersom jag insåg att vi har prov i det nästa vecka. Jag har inte ens rört en skolbok sen vi gick på jullov, så det är väl dags nu. Sen har vi svenskaprov på tisdag (??) och där fattar jag verkligen ingenting alls-.-
 
Ikväll är det dressyrträning för Lena, så vi får hoppas att Kryckan är på bra humör. Har inte bestämt mig för om jag ska ta hoppsadeln eller dressyrsadeln, men dödskallepannbandet åker med iallafall haha...
 
 



Kommentarer
Postat av: Sofia

kan inte du skriva ett långt inlägg om anoda som du red förut? vad du tyckte, hur det var att rida och varför du red henne? och asta :)
du tävlade anoda också va? hur gick de? har du tävlat asta också?
kan du lägga upp filmer på dem och bilder? :)

2014-01-19 @ 17:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin