Söndag

Idag red jag Peppe en stund på ridbanan, det kom lite snö igår och det var plusgrader idag. Ingen bra kombo. Även fast det knappt var någon snö på ridbanan utan mest slask så klibbade det. Eftersom det var så slaskigt på ridbanan och den är ganska liten så red jag mest lugnt. 
 
Började med att skritta en bra stund innan jag började trava, han har som sagt tagit det lugnt ett tag så bra att börja lugnt. I traven fick han några dampryck, antagligen för att han har lite överskottsenergi. Men ju längre jag red, desto finare blev han. Avslutade med att galoppera lite lätt innan jag travade och skrittade av, gjorde lite övergångar mellan trav och galopp och han var riktigt fin!
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Irriterad över Finland vunnit VM?

2014-01-05 @ 21:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin