Tips för att få en bra blogg

Det var en som ville att jag skulle skriva hur man får en bättre blogg, så här kommer några tips från mig. 
 
1. Designen. Designen är för mig a och o, en ljus och välgjord design är bra. Kom ihåg att designen ger första intrycket när man klickar in! 
 
2. Bra kvalité på bilderna. Viktigt att tänka på att inte bara använda mobilbilder utan även bilder fotade med en riktig kamera. Blir ganska tråkigt med bara massa dåliga mobilbilder. Blandat är dock bäst. Ha också en bild i varje inlägg så blir bloggen intressantare att läsa. 
 
3. Skriva noggranna inlägg, kolla igenom inlägget innan du publicerar så det inte är några stavfel eller liknande. Dela även upp texten i stycken, annars känns texten lång att läsa och man tappar lätt bort sig. Noggranna inlägg är mycket roligare att läsa!
 
4. Varierade inlägg. Sist men inte minst, variera inläggen. I längden blir det ganska tråkigt bara att läsa vad man har gjort om dagarna eftersom det oftast är samma varje dag. Variera med exempelvis åsikter, outfits eller tips så blir det roligare att läsa. Jag måste själv tänka lite extra på det. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin