Tisdag

Nu har jag äntligen lite tid över till bloggen. Jag har haft mer eller mindre fullt upp hela dagen och jag ska alldeles strax dra mig mot sängen så det blir bara ett snabbt inlägg nu. Efter "skolan" idag tog jag bussen till stallet. Gjorde klart allt och sedan gick jag en sväng med Peppe. Från början hade jag tänkt longera honom men han låg ganska högt i temp så det fick bli en promenad istället. 
 
Imorgon börjar jag inte för än halv 10 = sovmorgon. Tycker det här med fältstudier är ganska bra ändå, haha. Kommer dock ändra mig när jag ska börja göra uppgiften vi har fått.. Bloggar mer imorgon, god natt ♥
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin