10 juli

Dagen lider mot sitt slut och jag ska snart dra mig mot sängen. Men först ska det bloggas och rummet ska städas. Suck, jag förstår inte varför jag alltid ska skjuta upp saker och ting. Det var säkert över 1 månad sedan mamma sa till mig att jag skulle städa rummet, hehe ops. 
 
Idag har det iallafall varit en ganska lugn dag. Peppe har blivit riden och Inter gick en stund i skrittmaskinen, annars har jag bara donat på lite i stallet och när jag kom en solade jag en stund. Det blev bara en ganska lugn tur för Peppe idag med mycket skritt och lite trav.  Han tog dock ett litet ojämt stöd på bettet så jag funderar nästan på om sadeln trycker lite på ena sidan, alternativt att jag sitter snett då han var lite hård/stel och sprang med halsen lite snett. Det återstår att se. 
 
Haha, måste också berätta vad som hände när jag skulle rida ut. Peppe ställde sig mitt på vägen, alltså bilvägen, och småstegrade och vägrade gå därifrån. Tur att det inte kom några bilar. Knashäst.. Han är ju inte precis som alla andra. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin