2 juli

Hej på er! Nu har jag ganska precis kommit hem från stallet. Självklart började det regna precis när jag skulle åka hem (min vanliga tur), men som tur var så blev jag inte så blöt. Hela dagen har spenderats i stallet, 2 hästar har blivit ridna och lite tårta har vi även hunnit med att äta. Vad är en födelsedag utan tårta liksom? 
 
Peppe var först på tur idag och för honom var det en lugn tur i skogen som stod på schemat. Jag skrittade och travade endast idag och han var snäll nästan hela turen. Framsteg. Han fick ett litet återfall mitt i skogen och inte ville gå fram, antagligen såg han eller hörde han något. Förutom att han var allmänt spänd så gick det ändå ganska bra. Men bara han får komma ut och inser att det inte är farligt så kommer han nog börja slappna av mer. 
 
Inter fick även han gå en sväng i skogen idag fast självklart bara skritta. Han var dock riktigt riktigt irriterad över alla insekter, stackarn. Han längtar nog lika mycket som jag tills jag köpt zebra täcket, haha. Om han är snäll kan han få låna det av Peppe! :-)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin