5 saker om mig

1. Jag får "hang-ups" på hinder. Då blir det hjärnspöken att just det hindret kommer ramla. Förra året var det kombinationer oxer in-räcke ut. Nu är det räcken, speciellt på lång distans i tidshoppning då man måste hålla högt tempo. Nej fyfan haha.
 
2. Mitt högra ben är längre än det vänstra, vilket är ganska jobbigt när jag rider. Därför måste jag ha det vänstra stiglädret kostare för att få samma tramp i båda stigbyglarna. Annars halkar sadeln jättesnett och allt blir fel. I vintras låg den sjukt snett och även ett tag under våren.
 
3. Jag har extrem hatkärlek till serien Gossip Girl. Hur sjuk är inte den serien egentligen? Dom är otrogna med sina kompisars pojkvänner, blir tillsammans med sina kompisar, gör slut, blir tillsammans med kompisens föredetta kille osvosvosv och sen börjar allt om igen och slutar på samma sätt igen. Jag lackar ur och har typ slutat kolla nu för den är så sjuk. Sen fixar dom ju inte att vara singel i 5 min heller.
 
4. Jag måste sluta köpa body mists från Victoria's secret. Just nu har jag 7 st och en lotion. Vill inte ha fler, men kan inte sluta köpa dom...
 
5. Enligt mig är Samir Badran världens skönaste människa. Kan skratta åt honom tills jag gråter hahaha. Lova mig att ni tittar på klippet nedan, sen har ni hela hans kanal också. Ni kommer inte ångra er!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin