Agge lever

Igår ägnades dagen åt att skritta en sväng på min fina ponny, baka kladdkaka till tävlingarna samt bygga banan till första klassen. Hade fullt upp hela dagen så därför hann jag inte blogga något.
 
Idag har precis hela dagen spenderats på hippo, eftersom vi har en samarbetstävling med dom och Nordmaling. Jag skötte musiken i LD och LA, flaggade i LC och byggde upp hinder i MSVB. Det har varit jättevarmt hela dagen och alla som red var helt färdiga efteråt. Stöcke fick iallafall jättemånga vinster och placeringar vilket var kul, sen vann dom även totalen i div 1!
 
När vi var klara på tävlingsplatsen var klockan halv nio. Jag åkte ändå ut och red Kryckan, dels eftersom jag inte skulle få se honom på en vecka, men också för att Johanna inte ska behöva ta över en alltför övertaggad Krycka imorgon eftersom han bara skrittade igår. For ut och travade på hacket helt utan krav, satte honom lite på rumpan bara. Han var en riktig skogsmullehäst som bara lunkade på lite halvsegt, är inte alls van vid det men det var uppskattat eftersom jag var riktigt trött:)
 
Imorgon åker jag till Göteborg i en vecka, har gjort några tidsinställda men inte till alla dagar. Men antar att jag kan slänga in nått mobilinlägg också!
 
Freisch kladdkaka
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin