Bakslag

Det går inte alltid som man har tänkt sig. Idag fick jag och Peppe ett litet bakslag, tanken var att jag skulle rida honom på ridbanan idag men det blev inte så mycket till ridpass. Han stod nämligen mest och små stegrade i ett hörn samt var jättespänd och nervös. Jag skrittade alltså mest runt där inne en ganska lång stund och försökte få honom att inse att det inte alls var speciellt farligt. Men bryta ihop och komma igen som man säger, nya tag någon annan dag! 
 
När vi kom in till stallet igen var han helt okonaktbar och skulle springa över mig flera gången, framförallt skulle ha ut ur stallet. Antagligen hade han alldeles för mycket adrenalin i kroppen. Senare när jag skulle ta in honom från hagen och borsta honom så blev han jättenervös igen och stod och skakade och svettades. Jätteskumt verkligen. 
 
Inter fick en oplanerad vilodag idag, min energi var helt slut efter Peppes ridpass och sedan hade jag rätt mycket annat att göra då pappa var på trav. Tror dock inte Inter var speciellt ledsen över att vila, det hade säker ändå varit hur mycket bräms som helst i skogen. 
 
Foto: Alice Olander



Kommentarer
Postat av: jessica jansby.

det är så trist när det kommer bakslag, även om man vet att de kommer komma någon gång.. himla fin är han iaf!

2014-07-04 @ 23:25:37
URL: http://jansbyphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin