Bästa hästen!!

Herregud i himmelen vad fin Kryckan var idag! Började med att jobba honom i skritten väldigt mycket, flytta bogar, göra halter, skänkelvikning osv samt snirkla runt över lite bommar. Därför var han helt på plats när jag började trava. Fortsatte ungefär likadant med samma grejer, och kom ganska många varv på bommarna. Mamma hade gjort 6 st vanliga bommar som var upphöjda på varannan sida, samt en serie med lite olika avstånd med en upphöjd bom i mitten.
 
När han kändes bra så fattade jag galopp. Inte en jävla spark på hela passet!!!! I vintras grät jag efter varje ridpass i en månad för att han sparkade så mycket! Nu var han jättefin och lugn! Såklart blev han lite i gasen efter galoppen men jag fick tillbaka honom till vanlig trav ganska snabbt. Jobbade lite till över bommarna och skrittade sedan av i skogen. Bästabästa Kryckan
 
Nu blir det grillat och fotbolls VM resten av kvällen!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin