Bra träning och fin häst

Idag åkte vi som sagt in till hippo för att hoppa lite inför tävlingarna i helgen. Tanken var väl egentligen att vi skulle hoppa lite själva men Eva Jonsson var där och skulle hålla träning för en så då hängde vi på. Träningen gick iallafall riktigt bra. Jag hade en bra känsla, Peppe hoppade bra och jag red bra större delen av tiden. 
 
Vi började med att hoppa fram på ett litet hinder samt en linje några gånger innan vi hoppade bana. Första gången på en lite lägre höjd och sedan avslutade vi med att hoppa en bana på 1.20. När banan låg på 1.20 fick min hjärna kortslutning och jag red dåligt över hinder 1-2, men sedan skärpte jag till mig lite. Som den stjärna han är gör han ändå sitt bästa. Det kändes ändå ganska lätt så snart blir det nog en 1.20 debut ska ni se! 
 
Annars är jag riktigt nöjd över träningen och det var en perfekt uppladdning inför helgens meeting! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin