Dagen

Dagen har spenderats i stallet och vid havet. Alltså en rätt bra dag! Åkte ganska tidigt till stallet imorse så jag skulle hinna rida Inter innan vi åkte. Han var rätt fin idag och eftersom jag red ganska tidigt var det inte jättemycket insekter ute så han kunde slappna av lite iallafall. Precis som igår travade jag bara några korta bitar och 
 
Resten av dagen spenderades som sagt vid stranden och det var riktigt skönt fram tills dess att det blev mulet. Tog även årets första dopp (med betoning på dopp) i Sverige och det var kallt som jag vet inte vad.. Årets första och sista dopp antagligen, haha. Jag lyckades till och med bränna mig på ryggen och jag som aldrig brukar bränna mig så jag vet inte riktigt vad som hände där. Men som man säger, all färg är bra fäg ;)
 
Efter stranden åkte jag till stallet igen för att pussa lite på min lilla häst. Peppe fick som sagt en välförtjänt vilodag idag och det var han nog ganska nöjd över. Imorgon blir det dock ett pass för hans del! 
 
Prutthäst ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin