Dålig dag

Haha idag har varit en sådan dag då man bara vill gräva ner sig på något fult ställe och stanna där. Har haft ont i huvudet non stop hela dagen och inte blir det bättre av värmen (eller kanske beror det på värmen när hag tänker efter). Sen har det varit en massa småsaker som har förstört hela dagen som man bara går och stör sig på hela tiden. Hade velat göra stallet på dagen men det går ju såklart inte när det är så varmt så man dör om man är där före sju på kvällen typ.
 
Åkte till stallet på kvällen och planen var att rida båda två, det gick inte eftersom Pysen inte ville in från hagen idag. Så jag skrittade ut Kryckan en sväng på hacket och kramade om honom lite. Tycker så galet mycket om den hästen!
 
Mycket länge sedan
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin