Effektiv morgon

Hittills idag har jag ändå varit ganska effektiv. Klev upp ganska tidigt imorse för att hinna rida Peppe innan det blev allt för varmt. Både skönt för mig och honom att ha det bortgjort och slippa rida när det är som varmast. Red en sväng i skogen och det gick helt okej förutom att han hade en sån här dag då precis allt är farligt. Han blev mer svettig av att skritta och trava lite i skogen än vad han blir på en hoppträning och det säger väl det mesta = uppstressad häst. 
 
Resten av dagen vet jag inte vad jag hittar på, skulle mest av allt vilja åka till havet eller något men varken mamma eller pappa är hemma så jag kan inte ta mig någonstans. Lär tråkigt nog vara inne hela dagen för det brukar vara alldeles för varmt för att ligga och sola på våran baksida. Senare ikväll åker jag till stallet en gång till, men då för att sätta Peppe i skrittmaskinen. Det kan vara bra för honom att få göra av med lite energi. Sedan ska jag eventuellt vara med en kompis som jag inte träffat på ett tag så det kan bli kul! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin