Fullt upp

Idag har jag haft fullt upp och därav inte haft speciellt mycket tid över till varken datorn eller bloggen. Åkte till stallet på förmiddagen och var kvar till efter lunch för att sedan iprincip åka hem och vända. Tanken med Peppe idag var att rida ett dressyrpass, men enligt Peppe ligger ridbanan lite dåligt till och det var en travhäst på travbanan så han blev jättestressad och nervös. Ingen bra kombo. Det slutade med att jag skrittade/travade ut en sväng i skogen, han skulle dock verkligen behövt det där dressyrpasset. 
 
Efter att jag hade haft körlektion åkte jag till stallet ännu en gång men då för att fodra grannstallets hästar som jag även ska fodra resten av veckan. Peppe fick också gå en halvtimme i skrittmaskinen innan jag åkte hem igen!
 
Imorgon blir det tidig uppgång för min del så jag ska snart dra mig mot sängen och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag lägger mig! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin