God morgon fredag!

Igår bloggade jag dåligt, ber så mycket om ursäkt för det. Hade helt ingen ork när jag kom hem från stallet för jag var mer eller mindre utmattad = ingen bloggning. Men ny dag, nya tag! 
 
Idag är det sol och fint väder - äntligen säger jag bara. Så idag ska jag passa på att ta med kameran till stallet och bjuda på lite nya bilder. Det måste nästan vara över ett halvår sedan sist som någon fotade när jag red, riktigt illa om man är bloggare, haha. Skärpning med det! 
 
Både Inter och Peppe ska ridas idag. För Inter är det en skrittur i skogen som står på schemat och för Peppe är det ett dressyrpass som gäller. Som sagt, kameran följer med idag så vänta er bilder senare ikväll! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin