Har jag en blogg?

Man kan ju nästan börja undra. Idag har jag haft fullt upp, där av den dåliga uppdateringen. Hela dagen har spenderats i stallet i och med att jag skulle fodra kväll. Så mellan 08.30-17 var jag i stallet, alltså i nästan 9 timmar. Under den tiden har jag hunnit med att rida båda hästarna och även donat på med lite andra saker. 
 
Peppe skötte sig förvånansvärt bra idag, han gick från stallet utan bekymmer och skötte sig bara hela vägen utan att hitta på några som helst dumheter. Framsteg! Jag red i skogen idag och han var som vanligt lite spänd och tittig, men som sagt. Det blir nog bättre ju mer han får komma ut. Han inser nog så småning om att det inte alls är speciellt farligt!
 
För Inters del var det ett dressyrpass som stod på schemat. Eller ja, dressyr i skritt iallafall. Han har inte blivit riden på ridbanan speciellt regelbundet nu på slutet så jag red inte så länge. Trots det kändes han riktigt fin och han slappnade framför allt av och var lugn. Så jag är nöjd! 
 
Bildbrist x1000..
 



Kommentarer
Postat av: Olivia

sv. åh tack för tipset :D

2014-07-17 @ 07:27:17
URL: http://oliiviiagustavsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin