Här var det dött

Imorse klev jag upp 05.45 och var mer död än levande så jag orkade aldrig blogga något. Det blev lite stressigt när vi skulle till bussen och självklart glömde jag min mobil hemma och därmed har jag inte heller kunnat blogga från mobilen. Så kan det gå.
 
Nu är jag hemma från Vindeln och har precis ätit middag och ska alldeles strax åka till stallet. Det är 30 grader ute och jag ska cykla till stallet. Kan ni tänka er att det är 30 grader och klockan är efter 7 på kvällen. Man ska egentligen inte klaga men det kanske är lite i det varmaste laget för att cykla. 
 
Peppe tar det som sagt bara lugnt i veckan nu när jag inte kommer hem för än på kvällen. Men han ska få gå en stund i skrittmaskinen ikväll, annars kommer han väl vara så himla pigg när jag ska rida honom nästa gång. Även Inter ska nog få gå en stund där! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin