Lördag

Jag kan inte påstå att jag gillar Umeå, men det är riktigt skönt att vara hemma. Vaknade av mig själv vid halv 10 även om jag inte sov förrän två i natt. Åkte då till stallet och red min fina Krycka en stund, dock inte alls länge eftersom det var väldigt varmt och brems överallt. Han var riktigt seg och jag kunde nästan inte få honom i trav påv¨äg bort från stallet, fet och ovillig var han. Men på hemvägen var han iallafall finare!
 
Sen kollade jag igenom Englad ponny Pysen, eller Trinity som jag ska ta hand om i veckan. Han fick vila eftersom att han är lite känslig mot brems. Imorgon gör vi ett nytt försök!
 
Nu ska vi snart fira Vera lite extra, och sen vid sex så rullar jag mot Sävar. Ska träffa mina kära vänner från klassen som jag knappt haar sett sen skolan slutade. Blir nirr:)
 
LB+5 i Skellefteå
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin