Lördag

Igår satt jag inte vid datorn alls, så därav uppdateringen. Åkte och red Kryckan i ridhuset då jag insåg att det aldrig skulle gå att rida i värmen ute. Han var pigg men inte för pigg. I galoppen var han ganska på i vänster varv, men i höger var han riktigt fin. Travade sedan av och gav honom en rejäl dusch samt att han fick stå en timme med kyldamaskerna. Ja justeja. Jag var ju fast 1,5 timme på hippo eftersom mamma och pappa var på Veras match. Riktigt segt men fick sällskap de sista 10 minuterna iallafall...
 
Sen hann jag vara hemma i två timmar, innan jag for iväg till Alicia och åt tacos med mina kompisar från klassen. Sen såg vi Insidious 2 som kan ha vart en av dom äckligaste filmerna jag sett. Inte jättenirr att köra moppe hem sen halv tre på natten.
 
Idag har jag bara hunnit rida Kryckan. Var stolt att jag hade ridit innan klockan var tre fram tills jag såg Lindas inlägg haha. Nu ska jag alldeles snart iväg igen, vet inte om jag använder datorn igen idag så uppdateringen får bli som den blir...
 
Bilder från dom senaste dagarna
 
 
Ser ut som att sadeln ligger jättelångt fram, men det är bara han som står böjd i kroppen
 



Kommentarer
Postat av: Vanessa

Haha bad ball den första bilden va!

2014-07-26 @ 16:19:22
URL: http://Vanessaandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin