Lördag

Till skillnad från igår gick det riktigt bra att rida Peppe idag, ni försår inte vilken stor lättnad det var för mig. Han bråkade i princip ingenting, han stannade ett par gånger när vi var på väg från stallet men så fort vi kom till skogen gick han som en klocka. Så himla skön känsla att känna att jag verkligen kan rida ut själv på honom! 
 
Jag red runt en slinga som kallas för långslingan, en slinga på ca 1 mil. Peppe fick sig alltså en ordentlig tur idag. Dock så red jag inte speciellt hårt utan skrittade ganska mycket, jag vill att han ska känna att det är roligt att rida ut och att det inte behöver vara jobbigt varje gång. Men han var iallafall riktigt fin idag, världens bästa häst ♥
 
Inter fick även han komma ut och röra på sig idag. För hans del blev det bara en skrittur i skogen och trots att jag sprayade på brämsspray var det massor av brämsar runt oss. Riktigt irriterande, speciellt för mig som är livrädd för dom hära jättestora brämsarna.. Men hästen var fin iallafall. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin