Med mobil igen

Efter att ha varit utan mobil hela dagen så kan jag nu berätta att jag är tillbaka. Man känner sig så himla handikappad utan mobil..

Resultaten idag var helt okej. Eftersom det är nationell status på tävlingen har banorna inte varit jättelätta och dom har varit ganska maxade. I första klassen, 1 meter, fick vi ett onödigt stopp på ett hinder i grunden. Peppe fick för sig att det var hur läskigt som helst men annars var rundan helt ok. I 1.10 meter fick vi ett stopp i omhoppningen, men kom ändå på 13e plats av 54. Är inte fullt nöjd med rundan då vi fick ett par dåliga språng och Peppe var tittig. Men det har varit otroligt mycket stopp och uteslutningar för många så jag är nöjd! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin