Precis kommit hem

Nu har jag precis landat hemma efter en lång dag i stallet, och med en lång dag menar jag verkligen lång. Innan halv 9 imorse var jag i stallet och kom sedan hem vid 3-tiden för att nästan direkt åka vidare mot hippologum för att kolla på ponnytävlingarna. Vi såg dom två sista klasserna och det var ändå rätt trevligt att sitta i solen och kolla! 
 
Idag har jag ridit både Inter och Peppe. Inter fick sig en tur runt lillslingan i skritt och lite trav. Eftersom han har skrittat i nästan en månad så blev det bara några små korta travbitar. Men Inter verkade tycka det var roligt att få trava lite grann iallafall.
 
Peppe fick sig en lugn tur runt långslingan, skrittade mest men travade också en hel del. Han skötte sig faktiskt ganska bra idag, jag hade en liten fajt med honom i början men sedan var han snäll. Dock så kändes han inte riktigt helt bra i traven då han sprang lite snett med halsen och var hård i ena sidan av munnen. Den stora frågan är ju dock varför. 
 
Nu blir det sängen för min del, åker till stallet tidigt imorgon och sedan om det är bra väder kanske det blir stranden för ovanlighetens skull. Skulle behöva bättra på min bränna lite grann! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin