Resultat näset

1 m, 4 fel
Jag provade både nya sporrar som jag aldrig använt och red på micklem tränset för andra gången. Kanske inte det smartaste att prova nya saker på tävling men jag kände, det är ju bara 1 meter så varför inte. Det var rullsporrar jag provade och Peppe blev otroligt pigg, han sprang lite väl fort inne på banan och jag hade ingen riktig kontroll. Det ser dock bättre ut på filmen än vad det kändes. Vi fick dock ett stopp. Det var ett hinder som säkert hälften av alla i klassen tittade på och Peppe tyckte det var jätteläskigt. Vet inte om det kanske var solen som lös konstigt på det eller något! 
 
Men vi kom perfekt på nästan alla hinder om vi ska se det från den positiva sidan! 
 
 

1.10 m, 0+4 fel - 13e placering
Bytte sporrar till den här klassen och då sprang han inte lika fort. Dock så fick vi aldrig någon bra rytm och han gjorde ett par omtramp. I omhopphoppningen fick vi ett stopp. Han tittade till på en vit grind, vet inte riktigt vad som tagit åt honom då han helt plötsligt blivit så tittig. Men det var inte alls många nollor i klassen så vi hamnade på en 13e plats av 54 stycken. Det är inte fy skam. 

Jag har dock fortfarande väldigt svårt att rida ihop honom, jag har inte riktigt styrkan att orka sitta emot när han drar ner huvudet lite mellan hinderna. Vi får jobba vidare på det helt enkelt! 
 

1 m, 0+0 fel - 6e placering
Efter att ha tävlat 2 klasser i värmen var han ganska seg och trött till sista klassen vilket var fullt förståeligt. Jag var väl inte direkt i mitt bästa skick heller. Vi gick iallafall in på banan och gjorde en nollrunda som ledde till en 6e plats. Han har ju inte gått så många omhoppningar så han är fortfarande ganska ovan och inte speciellt lättsvängd, men han är iallafall snäll och försöker så gott han kan! Det var absolut inte en av våra snyggaste rundor men jag är nöjd ändå! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin