Sängen kallar

Idag åkte vi in till hippo och red med Peppe. Tanken var från början att rida ute men eftersom det var runt 30 grader vid 5-tiden så beslutade vi oss till slut att rida i ridhuset då det var svalare där. Peppe var dock lite seg idag och hade ingen vidare framåtbjudning från början, han kanske hade varit piggare om vi ridit ute men nu blev det som det blev. Han har börjat gå ute på natten nu så det kan faktiskt bero på det. Vi ska iallafall öka maten lite nu, tidigare har vi inte kunnat ge honom så mycket kraftfoder då han har blivit heltokig. Men nu när han går ute gör han av med mer energi så då borde han klara av att äta mer! 
 
Ridpasset gick väl ändå helt okej, han kändes ganska bra på det nya bettet så jag ska helt klart ge det en chans. Dock så hade jag otroligt svårt att rida ihop honom i galoppen, han orkade inte riktigt bära sig i en lugn samlad galopp utan ville hela tiden sakta av. I traven var han dock rätt så fin så jag la fokus på den istället! 
 
Även inter har blivit riden idag och jag kan säga er att det var nog sista gången jag skrittade honom i skogen för den här sommaren. Han är så otroligt irriterad över alla insekter och ingen insektsspray hjälper och då är det inte kul för varken honom eller mig. Det hör inte till mina favoritsysselsättningar att vifta bort bremsar.. 
 
Nu ska jag bara se klart senaste avsnittet av PLL och sedan kallar sängen - god natt! 
 
Om jag hade hängt med lite bättre hade den här bilden ändå varit rätt frän, knas häst. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin