Söndag

Igår var jag hos Alexandra hela kvällen, där av den dåliga uppdateringen. Kom hem vid 1 och eftersom jag skulle upp ganska tidigt idag gick jag och la mig direkt. Vi hade iallafall väldigt trevligt, vi pratade, såg film och käkade Ben&jerry. En bra kväll alltså! Filmen vi såg var Divergent och det var faktiskt helt okej, så om ni inte sett den är den helt klart värd att se, dagens tips! 
 
Idag har jag inga speciella planer förutom att åka till stallet en sväng nu på förmiddagen. Peppe ska ridas och det lutar mot ett pass på ridbanan. När jag kommer hem får vi se vad jag hittar på, har inget speciellt planerat iallafall. Just nu är det ganska disigt men om det klarnar upp kanske jag solar en stund. Skulle behöva bättre på brännan lite! ;-)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin